U bent meer dan alleen expert op uw vakgebied in de zorg. U bent ondernemer.

Opleidingen

Leergang ondernemersvaardigheden in de zorg De Leergang voor de eerste lijns zorgondernemers zal: Leiden tot vergroting van de competenties en de effectiviteit bij de zorgaanbieders; bedrijfskundig en daardoor medisch Zorgen voor een betere inzet van schaarse capaciteiten in het zorgaanbodveld ...

Fusie en Overname

Fusie en Overname is een kernactiviteit van ZorgTrainer. In 13 jaar is Fusie en Overname begeleiding uitgegroeid tot een door onze relaties gewaardeerde aanpak. We hebben meer dan 100 projecten gedaan. De overgrote meerderheid daarvan is met apotheekhoudende huisartsen en met openbare apotheken....

Ondernemers­vaardigheden in de Zorg

Apothekers, (apotheekhoudende) huisartsen, tandartsen, dierenartsen, fysiotherapeuten, podologen, podotherapeuten, oefentherapeuten Cesar en Mensendieck, sportartsen, diëtisten, verloskundigen, psychologen en andere paramedici. U bent meer dan alleen expert op uw vakgebied in de zorg.

U bent ook ondernemer of u nu als solist werkt of in een samenwerkingsverband actief bent of u vanuit een eigen locatie of vanuit een Medisch Centrum werkt.

Dit geldt voor alle zorgaanbieders in de eerste lijn.

In combinatie met de gereguleerde marktwerking in de zorg liggen er geweldige uitdagingen en kansen voor de zorgaanbieders die het ondernemen in de zorg op een positieve manier tegemoet treden. ZorgTrainer helpt u daarbij. Wij kunnen u extra competenties aanreiken op het gebied van ondernemersvaardigheden. Verder biedt onze Kennisbank u en bijvoorbeeld de praktijkmanager antwoorden op de vragen die in de dagelijkse praktijk opkomen. Speciaal is dat wij al jaren een antwoordengarantie gekoppeld hebben aan onze Kennisbank. U kunt de Kennisbank raadplegen op de momenten die u kiest; 7 dagen in de week en 24 uur per dag.

Iedere ondernemer heeft elke dag behoefte aan correcte, actuele informatie. ZorgTrainer levert dat in de vorm van bruikbare kennis en trainingen voor Ondernemers in de Zorg. De kennis wordt vrijwel dagelijks aangevuld en gecontroleerd op actualiteit. De trainingen sluiten naadloos aan bij de vele competenties waarover ondernemers werkzaam in de zorgsector moeten beschikken.

Heeft u vragen?
Neem contact op